Wedstrijden

Behaalde prijzen

Vanaf 2015 doe ik ieder jaar mee aan de Coiffure award!

 

Wat is de Coiffure Award?

Schwarzkopf Professional en Vakmagazine Coiffure hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen worden door een deskundige jury (NL&EN) beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. De meer dan tweeduizend inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Gala-uitreiking

Het evenement wordt ieder jaar afgesloten met een geweldige gala-uitreiking. Een leger van journalisten, persfotografen en cameramannen staat bij de ingang om vele BN-ers en topkappers op te vangen voor een foto of interview. Vervolgens ontmoeten de kappers elkaar met een drankje en kunnen ze plaatsnemen aan tafel. Tijdens het evenement worden, naast een enorme show en diner, de felbegeerde Awards uitgereikt aan de beste kappers van Nederland. De hele avond staat in het teken van haarmode en fashion.

Doelstelling

De Coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche. Aan de Coiffure Award nemen dé topkappers van Nederland deel en zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden. Meer dan vijftien jaar later is de Coiffure Award uitgegroeid tot hét topevent in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet. De sterkte van het evenement is de onafhankelijkheid. Welk merk de kapper ook gebruikt, iedereen wordt uitgedaagd deel te nemen aan deze spannende wedstrijd die veel aanzien geniet.

 

 

 

In 2015 ben ik genomineerd als Consumer award 2015 en zat ik bij de laatste 94 Personen in Nederland

 

 

consumer-award-2015

 

In 2016 meegedaan met de Coiffure award met een heren serie maar helaas geen nominatie

 

 

in 2017 meegedaan met de Coiffure award met een heren serie maar helaas geen nominatie..

 

 

 

 

In 2018 meegedaan met de Coiffure award met een heren serie en Genomineerd bij de laatste 92 mensen van nederland!