Huwelijk

Totaalpakketten voor uw bruiloft

Je bruiloft, dit is de mooiste dag van uw leven en uw haar & make up  is dan ook zeker een zeer ­belangrijk aspect van deze dag. U wilt er op uw best uitzien en daar kan  Create uitstekend voor zorgen. ik werk namelijk  samen met Shine by Dewi om er samen voor te zorgen dat u de mooiste bruid wordt.

Het haar wordt helemaal aangepast op uw jurk, de kleding van uw toekomstige partner en eventueel op het bloemstuk. Daarbij wordt ook uw make-up zorgvuldig uit gekozen. Als u een afspraak heeft gemaakt bij ons is het handig om eventuele sieraden, sluier, hoed e.d. mee te brengen zodat samen met de accessoires het perfecte haar kan worden gecreëerd. Ook heb ik extensions voor de verhuur. mocht u nog inspiratie zoeken voor mooie bruidsspelden, deze zijn ook bij Create te koop. Meestal wordt een proef ongeveer 2 maanden voor de trouwdatum gepland.

Mocht u benieuwd zijn naar de prijzen hiervan, Deze staan vermeld op de site. Voor meer informatie neem contact met me op. En voor nog wat meer inspiratie kun je altijd een kijkje nemen op instagram marly_createhairstyling of  shinebydewi

Tip: Probeer je jurk te gaan passen nadat je bij ons in de ochtend een proef sessie hebt gehad. Zo zie je precies het eindresultaat en kun je meteen testen of dit het is wat je in je hoofd had en of het haar en de make-up goed blijft zitten.

Wist je dat?

*Gasten in overleg ook hun haar en of hun make-up kunnen laten doen  op dezelfde locatie voor €50 p.p haar en €65 make-up natuurlijk kan ook alleen of haar of make-up. De duur hiervan is ongeveer 45-60min haar 45-60 minuten  make-up. incl speldjes (exclusief eventueel een donut in het haar verwerkt)

*Wij trouwkaarten invullen incl foto’s en video’s zodat we goed weten wat we precies gebruikt hebben tijdens de proef zodat het op de dag precies goed is.

*Shine by Dewi en Create samen een planning maken zodat je volledig daarin ontzorgd wordt en 1 week van tevoren even een belafspraak ingepland wordt zodat alles duidelijk is voor iedereen.

*Wij terug kunnen komen voor eventueel een 2de look zoal in haar als make-up. Haar kost €100 make-up €100 incl reiskosten

* Wil je dat wij eerder als half 8 zijn op locatie? dat kan maar dan vragen we een toeslag van €50

*Reiskosten van 0-10 km €20 voor iedere 10 km €10 extra