Haartransplantatie

04 juli 2020

Vorig jaar Februari ben ik afgevlogen naar Istanbul voor de aller nieuwste trends op het gebied van haartransplantatie bij Technifue. Mijn vader heb ik meegenomen als ’test’ persoon om te kijken hoe het daar dan precies allemaal in zijn werk gaat en alles vanuit eigen oogpunt te kunnen beoordelen in allerlei vlakken zoals de haartransplantatie zelf tot aan alle mensen die daar werken hotel, ontbijt, transfer etc.

bij een haartransplantatie worden haartjes vanuit de achter & zijpartij  verplaatst naar de bovenpartij en wordt er goed bekeken naar hoe het er zo natuurlijk mogelijk uit kan zien. Deze haren halen ze vanuit deze partij eruit omdat dit officieel wordt gezien als lichaamsbeharing en bovenop het hoofd als hoofdhaar. Als je daar goed op let zul je ook merken dat dat haar steviger is als de bovenpartij.

Met haartransplantatie’s heb je 2 soorten technieken, de Fue techniek of de Fut techniek.

Ik heb gekozen voor de Fue techniek omdat deze techniek geen sneetjes maakt in je achterhoofd maar volgens een soort pincet de haarzakjes eruit trekt waardoor je geen littekens zult gaan overhouden. na 10 dagen als je de transplantatie hebt ondergaan mag je bij mij in de salon kijken om de check te doen zodat ik kan zien of alles goed is gegaan en vanuit daar kan het groeien en zie hieronder het geweldige resultaat.. wat is hij blij!

Als je een transplantatie via me boekt krijg je €150 voordeel waardoor je €1800 betaald.

hier zit alles bij inbegrepen exclusief vlucht. Deze dien je zelf te boeken dit is voor hun de bevestiging dat je ook daadwerkelijk komt en behandeld kunt worden.

voor 

Na