Create 5 jaar!

02 september 2019

5 jaar geleden op 1 September 2014 ging ik dan naar de KVK om mezelf in te schrijven. ( na heel veel geoefend te hebben naast mijn schooltijd,stage en werk) Ik was toen 19 jaar, niet helemaal goed wetende wat me allemaal te wachten stond. Maar wat ik wel zeker wist is dat ik er alles aan ging doen om Create te laten slagen. Ik begon bij mijn lieve mama en papa in ‘ t’ hok’ zoals we dat toen zeiden. Mama doet nagels en ik haar


Ik werkte daarlangs nog het eerste jaar 3 dagen in de salon waar ik nog meedeed aan wedstrijden in Parijs en Nederland een aantal trainingen samen met mijn baas destijds had gegeven en raakte genomineerd voor de Coiffure Award Nederland categorie Consumer award iets waar mijn passie toen al bestond.. Lang haar! ik was zeker ook een keer van plan voor mijn 25e jaar voor de heren categorie te gaan. langhaar en heren blijven gewoon mijn grootste passie’s

Na bijna 1 jaar liep mijn eigen salon zo ontzettend goed en zo snel dat ik toen heb besloten fulltime voor mezelf door te gaan in Juni 2015. Ik deed ontzettend veel trainingen, werkte ontzettend hard, en de Coiffure award pakte ik ook zelf op. De hele week geopend incl 4 avonden en had het ontzettend naar mijn zin! 1 jaar thuis gewerkt en toen ben ik samen gaan wonen met Erik waar ik mijn eigen salon kon starten in Augustus 2016.

Zoveel mensen ontmoet,nog een keer genomineerd geraakt bij de Coiffure award categorie heren,genomineerd werd in Spanje,shoots gedaan,shows meegeholpen,in de Tophair gestaan met mijn serie, voor een promotiebedrijf gaan werken wanneer ik ‘vrij’ had,Festivals en naar napels gemogenLieve klanten, ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen,het mooie haar wat ik iedere dag weer mag maken en voor de fijne geprekken